PELUANG JANA UNTUNG
RM1000 SEBULAN
TANPA MODAL

Sebab apa seller Magika senang-senang je jana pendapatan?

Keuntungan besar

Untung 1 set RM20-RM60. Walaupun tanpa modal anda boleh nikmati untung besar

Coaching Disediakan

Leader Magika akan guide anda menjual hingga capai target income anda

Bahan Marketing Lengkap

Kami menyediakan gambar, video, testimoni, penerangan produk dan , artis review, bahan marketing yang padu.

Sistem Dropship Simple

Tak perlu runsing kerana sistem dropship Magika semudah A,B,C

Kopi dan Coklat Magika

Magika adalah produk minuman berperisa kopi dan coklat. Ia membantu anda kenyang berpanjangan tanpa makan nasi.

Ia juga minuman tambahan yang kaya dengan nutrisi serat dan vitamin untuk membantu proses penurunan berat badan lebih efektif tanpa berlapar atau senaman berat.

 

Statistik Permintaan Kopi dan Coklat di Malaysia

  • Permintaan kopi meningkat sehingga RM972 JUTA

  • Permintaan coklat pula meningkat hingga RM1 BILLION

Anda memilih untuk menjual produk yang permintaan tinggi dari orang Malaysia

Kualiti Produk Magika

Hampir 4 tahun Magika berada didalam pasaran Malaysia, Singapura dan Brunei. Kami telah menerima sijil Halal Jakim dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Keberkesanan Produk Magika

Minuman kopi dan coklat Magika telah membantu BERIBU orang turun berat badan!

"Syukur sangat MAGIKA bantu saya turun mendadak dari SIZE XXXL ke SIZE M"

"Lepas makan 1 sacet saya takde selera nak makan nasi sampai malam..Lama-lama berat saya menurun..SENANG SANGAT"

"Badan semakin selesa dan ringan, Saya rasa lebih yakin dengan bentuk badan sekarang"

"Saya dah cuba, memang tak lapar seharian. Berat dari 94kg, sekarang 89kg, turun 5kg dalam masa 10 hari"

Macam mana sistem Dropship Magika?

Sistem dropship Magika sangat mudah. Ada 3 langkah saja

Keuntungan dropship Magika

Kami menyediakan keuntungan sebanyak RM20 – RM60 untuk dropship Magika

Pakej 1 set
Untung dropship: RM20

  • Harga jualan RM120
  • Free pos/cod
  • Free shaker
  • Free support telegram

Pakej 2 set
Untung dropship: RM40

  • Harga jualan RM220
  • Free pos/cod
  • Free shaker
  • Free support telegram

Pakej 3 set
Untung dropship: RM60

  • Harga jualan RM330
  • Free pos/cod
  • Free shaker
  • Free support telegram

Panduan dari A-Z disediakan

Kami menyediakan panduan untuk anda mencari customer dan close sale dengan mudah

JOIN TELEGRAM DROPSHIP MAGIKA HARI NI!

RAYA DAH DEKAT!
Statistik permintaan produk kurus memang meningkat 1 bulan sebelum raya

Tunggu apa lagi? Jom daftar dan join telegram dropship kami

Magika Empire Sdn Bhd

28, Jalan Pju 10/10f,
Damansara Damai 47830,
Petaling Jaya, Selangor.

Hotline 03-6143 4013