Set Kurus Magika

Perisa Kopi dan Coklat

  • Membantu mengeyangkan perut 
  • Membantu mengawal selera makan
  • Melancarkan pencernaan tanpa cirit birit
  • Menurunkan berat badan tanpa berłapar
  • Mengurangkan lemak didalam badan
  • Membantu menjaga kesihatan kulit

Butiran Produk

  • Perisa kopi dan coklat
  • 1 kotak x 15 sacet x 25g 
  •  Pengambilan pagi dan petang

SLOT DI TV ALHIJRAH

PERISA KOPI

Cara minum : Minum Kopi Magika pada pukul 10-11am. Campur bersama 150ml air panas.

PERISA COKLAT

Cara minum : Minum Coklat Magika pada pukul 6-8pm. Campur bersama 150ml air sejuk/panas.

Jenama Magika Semakin Diyakini

Apa Kata Pengguna Magika?

Testimoni

"Dulu saya kerap sakit lutut sebeb badan berat sangat..Sekarang ni alhamdullah berat pun dah turun"

"Badan semakin selesa dan ringan, Saya rasa lebih yakin dengan bentuk badan sekarang"

"Lepas makan 1 sacet saya takde selera nak makan nasi sampai malam..Lama-lama berat saya menurun"

"Saya dah cuba, memang tak lapar seharian. Berat dari 94kg, sekarang 89kg, turun 5kg dalam masa 10 hari"

"Saya beli dulu sebab nak buktikan produk Magika ni betul ke boleh turunkan berat? Tapi selepas 2 bulan saya yakin Magika benar berhasil turunkan berat saya"

"Sebelum ni berat 74kg, sekarang 68kg dah turun 6kg selepas habis 2 box "

Nasihat dari pakar bertauliah, Doktor Izan

Magika mengandungi pelbagai khasiat. Ia dapat bantu menurunkan berat badan kerana produk ini kaya dengan serat bagi membantu anda kenyang sangat lama dan ia juga memudahkan proses pembakaran lemak dan pembuangan toksin dalam badan.

Senarai Harga Promosi

PAKeJ 3 SET

RM315

  • 3 Box Jm Advance
  • 3 Box Choco Banana
  • Percuma Shaker
  • Percuma penghantaran
  • Diskaun RM15

PAKeJ 2 SET

RM210

  • 2 Box Jm Advance
  • 2 Box Choco Banana
  • Percuma Shaker
  • Percuma penghantaran
  • Diskaun RM10

PAKeJ 1 SET

RM120

  • 1 Box Jm Advance
  • 1 Box Choco Banana
  • Percuma Shaker
  • Harga termasuk penghantaran (RM10)

soalan lazim

Tak perlu risau. Perisa kopi ini mengandungi kafein sangat rendah. Pengguna yang tak minum kopi tak akan pening kepala.

100% yakin tidak bahaya kerana menggunakan bahan aktif organik. Tambahan lagi didaftar dengan KKM dan diiktiraf halal oleh JAKIM MY.

Jantung tak akan laju sebab tiada bahan terlarang atau tiada bahan-bahan buat jantung anda menjadi laju

Ibu menyusu atas 3 bulan boleh minum. Kencing manis atas bacaan 9% perlu nasihat doctor. Darah tinggi boleh minum perisa Choco Banan saja. Tiada hempedu boleh minum. Sakit jantung perlu nasihat doctor, Cyst boleh minum.

Tidak membuang dengan kerap. Hanya buat anda rasa ingin membuang saja setiap hari. Tidak cirit birit

Sekotak ada 15 sacet untuk 15 hari. 

JM Advance anda ambil waktu siang pada pukul 12pm atau 1jam sebelum makan tenghari

Choco Banana anda ambil waktu petang pada pukul 6-7pm atau 1jam sebelum makan malam.

Proses penghantaran mengambil masa 1-3 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami nombor tertera dibawah

Kami tawarkan POTONGAN HARGA dan FREE LIMITED FREEGIFT BERNILAI RM57

Hubungi Customer Service nombor tertera dibawah website. Kami akan tukar yang baru

Produk Dihasilkan Halal, Selamat & Bersih

Magika Empire Sdn Bhd

28, Jalan Pju 10/10f,
Damansara Damai 47830,
Petaling Jaya, Selangor.

Hotline 03-6143 4013